Thursday, July 8, 2010

Mie Amour



Bie mungkin ada tersalah cakap , , , Bie minta maaf . . .  Awak tahu kan kenapa Bie cakap macam tuh...
Awak tahu Bie dah cakap yang Bie takot sebenarnya nak tahu jawapan dari mulut awak...Samada YA atau TAK

Awak Bie minta maaf buat awak tetekan cos awak baru feel fresh dari semua masalah dan Bie push awak dengan benda remeh temeh macam ni..Siapa yang x takot kalau awak akhirnya pergi untuk orang lain..Bie dah usaha yang semampu Bie untuk awak,awak minta Bie beri ruang,,Bie beri,awak mintak jangan text sape2 kalau nak tahu pasal awak,,Bie akur,,
Walau sebenarnya hati Bie ni memberontak nak awk,,tapi kenapa Bie masih x dapat terima kenyataan..
Bie rasa harapan Bie ada bila Bie sendiri tanya awak samada masih ada ruang untuk kita atau x,,dan awak mengangguk..Harapan Bie muncul balik..
Bie faham awak yang sendiri akan pilih sapa yang terbaik untuk awak,,..Bie takot sangat selepas Bie cuba kali ni gagal...Bie akan macam dulu balik...Buat sesuatu keputusan bia dari hati awak yer...
Bie tunggu awak..



1 comment:

  1. Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME.WORLDCUP  
    ╔══╦══╗╔╦══╗  
    ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
    ╔═╝║║║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
    ╚══╩══╝╚╩══╝
    SAY.NO.JUDI.BOLA
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete